Želite jeftino a dobro računalo? Media Računala Vam nudi baš to i još mnogo više!

Tvrtka Media Računala je osnovana 2010. godine i primarna djelatnost je uvoz, prodaja i servis rabljenih računala i računalne opreme. Sva rabljena računala iz naše ponude su BRAND mašine, proizvedene  namjenski za korištenje u zemljama Europske Unije (koje spadaju u najzahtjevnija tržišta na svijetu) i da bi došli u fazu korištenja morali su da zadovolje niz veoma visokih standarda. Samim tim ovi proizvodi su kvalitetniji i pouzdaniji od proizvoda koji su namjenjeni domaćem tržištu. Važno je reći i to da sva ova računala prolaze seriju veoma zahtijevnih testova, koje naše stručno osoblje obavlja prije puštanja u prodaju, tako da garantiramo ispravnost za sva rabljena računala.

Uz rabljena desktop i laptop računala, kod nas možete pronaći velik izbor novih računala i računalne opreme, a sve to po najpovoljnijim cijenama!

U našoj ponudi se nalazi i velik izbor rabljenih i novih monitora, periferije (tipkovnice, miševi, zvučnici, webcam...), kao i računalne komponente (CD/DVD-ROM/RW uređaji, grafičke karte, hard diskovi, ram memorije itd.), štampači, zamjenski toneri za štampače, mrežna oprema, digitalni fotoaparati, mp3 uređaji i još mnogo toga.

Posjetite nas u našem prodajnom objektu u Zagrebu, na adresi Savska Cesta 102.

Vaša Media Računala – korisne stvari!