Želite dobro računalo po pristojnoj cijeni? Media Računala Vam nudi baš to i još mnogo više!

Tvrtka Media Računala osnovana je 2011. godine i primarna joj je djelatnost uvoz, prodaja i servis rabljenih računala i računalne opreme. Sva rabljena računala iz naše ponude su BRAND računala, proizvedene  namjenski za korištenje u zemljama Europske Unije (koje se svrstavaju u najzahtjevnija tržišta na svijetu) a da bi došla u fazu korištenja, računala moraju zadovoljiti veoma visoke standarde. Samim tim ovi proizvodi su kvalitetniji i pouzdaniji od proizvoda koji su namijenjeni domaćem tržištu. Važno je reći i to da sva rabljena računala prolaze seriju veoma zahtjevnih testova, koje naše stručno osoblje obavlja prije puštanja u prodaju, tako da garantiramo ispravnost za sva rabljena računala.

Uz rabljena desktop i laptop računala, kod nas možete pronaći velik izbor novih računala i računalne opreme, a sve to po najpovoljnijim cijenama!

U našoj ponudi se nalazi i velik izbor rabljenih i novih monitora, periferije (tipkovnice, miševi, zvučnici, web cam...), i računalnih komponenata (CD/DVD-ROM/RW uređaji, grafičke kartice, tvrdi diskovi, ram memorije itd.), printeri, zamjenski toneri za printere, mrežna oprema, i još mnogo toga.

Posjetite nas u našem prodajnom objektu u Zagrebu, na adresi Savska Cesta 102, a uskoro u novo otvorenom prostoru na adresi Savska Cesta 100.

Vaša Media Računala – korisne stvari!